Makelaar selecteren: wat is slim?

Op het gebied van makelaars is er keuze te over. Dat kan erg verwarrend zijn, want welke makelaar is nu de beste optie voor jou? MakelaarKosten.nl bespaart je een moeizaam en langdurig selectieproces en maakt het vergelijken van de beste lokale makelaars kinderspel.

Na het invullen van slechts één kort formulier ontvang je maatwerk offertes van de beste makelaars bij jou in de buurt. Na snel vergelijken weet je direct welke makelaar je moet selecteren en profiteer je onder meer van de volgende voordelen:

Makelaar selecteren: wat is slim?

1). Gratis vrijblijvend advies aan huis

MakelaarKosten.nl werkt alleen met full service makelaars. Wij werken bewust niet met internetmakelaars, omdat de kwaliteit van dienstverlening en service hier doorgaans minder makkelijk te garanderen valt. Een full service verkoop- of aankoopmakelaar schenkt jou veel individuele aandacht gedurende het hele traject en dat begint al bij de eerste kennismaking.

Kies je via ons een makelaar, dan komt deze graag bij je thuis en voorziet hij je van vrijblijvend advies én een gratis waardebepaling van je huis. Indien gewenst kun je op basis van de ontvangen offertes ook meerdere makelaars laten langskomen, om zo op basis van je gevoel een definitieve keuze te maken.

2). Concurrerende offertes op maat

Een groot voordeel van het vergelijkingssysteem van MakelaarKosten.nl is de marktwerking die erin verscholen gaat. Elke makelaar die jou een offerte stuurt, weet namelijk dat hij moet concurreren met lokale concurrenten. Daarom zal elke makelaar zijn uiterste best doen om jou de meest aantrekkelijke aanbieding te doen. Hierdoor ben je altijd voordeliger uit dan dat je zelf je een aankoop- of verkoopmakelaar selecteert!

3). Garantie van voorgeselecteerde makelaars

Bij MakelaarKosten.nl streven wij naar de hoogste kwaliteit. Wij selecteren deelnemende makelaars daarom standaard voor op basis van kenmerken zoals hun lokale verkoopstatistieken. Hierbij nemen wij onder andere mee hoeveel woningen zij lokaal verkocht hebben en hoe snel zij deze woningen verkocht hebben. Zo ontvang jij alleen offertes van gegarandeerd de best presterende makelaars en vergroot de kans op een snelle aankoop of verkoop aanzienlijk!

4). Specialist in jouw lokale markt

Een makelaar selecteren doe je het liefst door eerst op lokaal niveau te vergelijken. In tegenstelling tot een (internet)makelaar op afstand, kent de lokale makelaar de huizenmarkt in jouw regio namelijk op zijn duimpje.

Dit betekent een groot voordeel bij onder andere het vaststellen van een vraagprijs, het onderhandelen met de wederpartij en – dankzij het lokale netwerk van de makelaar – het snel vinden of verkopen van je woning. Dit is de reden dat je via MakelaarKosten.nl altijd offertes van lokale makelaars ontvangt.

Makelaar snel selecteren: hoe werkt dat?

Het snel selecteren van een geschikte makelaar is via MakelaarKosten.nl heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het vergelijkingsformulier hieronder, wat ongeveer twee minuten van je tijd in beslag neemt. Wij selecteren vervolgens de beste lokale makelaars voor je, die allemaal staan te trappelen om vrijblijvend bij je langs te komen voor een gratis adviesgesprek. Wil je snel een huis kopen of verkopen? Twijfel dan niet en laat hieronder je gegevens achter!